Wat is een toiletkruk? Hoe gebruik je het? Brengt het echt verbetering? Helpt dit mij? Dit zijn zomaar wat vragen rondom het gebruik van een toiletkruk.

Meest gestelde vragen over een toiletkruk

Het product ‘toiletkruk’ is nog relatief onbekend. We merken daarom dat er veel vragen rondom toiletkrukken zijn. Daarom proberen wij hier zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Heb je nog meer vragen? Laat het ons dan gerust weten.

Wat is een toiletkruk?
Een toiletkruk is een hulpmiddel bij het toilet. Het is een speciaal ontwikkelde plastic kruk met een optimale vorm voor gebruik bij het toilet. Zet de kruk voor de toiletpot. Plaats je voeten erop en je toiletteert gezonder. Het is eenvoudig, toch voorkomt het veel problemen.

Waarbij helpt een toiletkruk? En welke problemen voorkomt het?
Een toiletkruk is voor iedereen gezond. Het voorkomt veel voorkomende darmproblemen. Bovendien kan het helpen bij obstipatie, aambeien, blaasklachten, een opgeblazen gevoel, verstopte darmen of moeite met toiletteren.

Welke formaten zijn er?
Voor beginnende hurkers is er een toiletkrukje met een hoogte van 17 centimeter. De meeste mensen kiezen er echter voor om direct voor het grotere formaat te gaan. Deze heeft een hoogte van 21 centimeter.

Wat zijn hurkers? En wat is hurken?
Gebruikers van een toiletkruk worden weleens aangeduid met de term ‘hurkers’. Bij het gebruik van een toiletkruk neem je eigenlijk een hurkhouding aan. Vandaar de het woord ‘hurkers’. Om dezelfde reden wordt het gebruiken van een toiletkrukje ook wel hurken genoemd.

Wat is het verschil tussen een toiletkrukje, wc krukje, poepkruk of Squatty Potty?
De toiletkruk heeft veel verschillende benamingen. Veelal wordt echter toiletkrukje of wc krukje gebruikt. Iets platter kan men poepkruk zeggen. In Amerika bestaat er een heus merk voor deze krukjes, dit heeft Squatty Potty. De toiletkrukken die wij verkopen zijn zeer vergelijkbaar met de Squatty Potty, maar dan een stuk goedkoper.

Kan ik niet een gewoon opstapkrukje gebruiken?
Een toiletkruk is optimaal ontworpen voor gebruik bij het toilet. Zo neem jij ook de perfecte zithouding aan. Met een normale opstapkruk kun je hier niet vanuit gaan. Bovendien is een toiletkruk eenvoudig schoon te maken en stevig. Ook de speciale vorm is handig om de kruk onder het toilet te schuiven.

Wanneer gebruik je een toiletkruk?
Het liefst bij ieder toiletbezoek. Dit geeft de beste resultaten.

Veel gestelde vragen over de webshop

Hieronder lees je alles over verzenden en betalen. Mocht je meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Waar verzenden jullie naartoe?
Standaard overal in Nederland en België. Wil je een krukje vanuit een ander land bestellen? Stuur ons dan even een berichtje, dan komen we er vast uit.

Welke betaalmethodes hanteren jullie?
Veilig betalen doe je bij ons met bekende betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal, BitCoin en Mr. Cash.

Kan ik mijn product retourneren?
Binnen 14 dagen heb je het recht tot retourneren. Het product moet in originele goede staat zijn. De verzendkosten voor retour dien jezelf te betalen. Zodra wij het product hier hebben ontvangen zal je geld (excl. verzendkosten) teruggestort worden.

Hoeveel verzendkosten hanteren jullie?
Binnen Nederland is verzenden altijd €5,95.

Hoe worden de krukjes verzonden?
Over het algemeen verzenden wij de krukjes in een vouwdoos. Dit kan ook een verhuisdoos zijn met opdruk. Dit om alles zo goedkoop mogelijk te verzenden. Daar heeft iedereen tenslotte baat bij.

Hoelang duurt het verzenden?
Na je bestelling streven wij er altijd naar om je pakket binnen 1 tot 2 dagen te verzenden. Het liefst doen we dit dezelfde dag nog zodat jij je pakket de volgende dag ontvangt, dit lukt echter niet altijd.